anne

Anne Riise

Anne (født 1954) er medejer af klinikken og speciallæge i almen medicin. Anne har drevet lægepraksis siden 1994 på Vesterbro. Fagligt har Anne øget fokus på småbørn og familie samt emnerne bevægeapparat og idrætsskader. Anne er gift og har tre børn.

LouiseFinne

Louise Finne

Louise Finne (født 1976) er medejer af klinikken og speciallæge i almen medicin siden 2016. Louise har øget fokus på livsstilssygdomme, børn og familier samt gynækologiske problemstillinger. Louise er gift og har tre børn.

rune

Rune Aabenhus

Rune (født 1975) er medejer af klinikken og speciallæge i almen medicin siden 2013. Rune har en bred faglig interesse for medicin. Rune har en PhD fra Københavns Universitet og underviser og forsker bl.a. i antibiotikaforbrug og infektioner i almen praksis. Rune er gift og har to børn.

Yngre læger


Klinikken deltager i videreuddannelse af yngre læger. Der er derfor ofte to yngre læger under uddannelse i klinikken.

IMG_2693 

Christian Vøehtz

Christian er speciallæge i almen medicin. Han er interesseret i formidling af lægevidenskabelige nyheder og er redaktør på lægetidsskrifter. Christian er ansat deltid i klinikken. 

 RASmus

Rasmus Køster Rasmussen

Rasmus er i allersidste del af sin speciallægeuddannelse som
praktiserende læge. Rasmus forsker ved siden af i vægtudvikling og
skal være i klinikken 4 dage ugentlig frem til maj 2022

IMG_2687

Gerda Lindsted

Gerda er på vej til at blive speciallæge i almen medicin og hun er aktuelt i hospitalsophold som led i uddannelsen. Gerda kommer derfor kun 1 gang månedligt i klinikken i en periode

Luma Issa er læge og skal være i klinikken frem til september 2021 som led i sin videreuddannelse. 

Line 

Line SIndal

Line er speciallæge i almen medicin og er fast vikar i klinikken 4 dage ugentligt.